Verhaal van de Argonauten

De naam argenx komt van de oude mythe van de Argonauten - een van de eerste verhalen die de kracht van het team onderkennen in plaats van één held. De Argonauten vertrekken in een kleine boot over een uitgestrekte oceaan op een missie om het Gulden Vlies te vinden. Dit was een schijnbaar onmogelijke taak, maar dankzij de collectieve inspanning van het team en de unieke bijdrage van elk individu, waren de Argonauten in staat het ondenkbare te bereiken.

Net als de Argonauten zijn de mensen van argenx bezig met een uitdagende zoektocht die met succes kan worden volbracht door de kracht van samenwerking - de zoektocht om levensveranderende immunologische oplossingen te ontwikkelen.

Wij bereiken patiënten door immunologische innovatie.

Milieu, sociaal en bestuur

Bij argenx gaat onze inzet voor ESG (Environmental, Social and Governance) om het meten van onze vooruitgang als bedrijf op basis van kerncomponenten die ons zullen ondersteunen op onze weg naar een geïntegreerd immunologisch bedrijf.

 

 

 

Waarden

Onze waarden vormen de leidraad voor onze zakelijke relaties en samenwerkingsverbanden, zowel binnen als buiten onze muren.

Wij gedijen op nieuwsgierigheid en vertrouwen op de kracht van het team om ons te helpen doorbraken op het gebied van immunologie te identificeren. Wij worden door patiënten geïnspireerd om deze doorbraken in geneesmiddelen te vertalen.

De veerkracht en de hoop van de patiënten geven ons een doel en stellen ons in staat om met spoed te werken, omdat we weten dat ze wachten.

cocreation

Co-Creatie

Wij creëren door samenwerking.
 

humility

Nederigheid

Wij luisteren naar patiënten en hun omgeving.
 

excellence

Excellentie

Wij staan bekend om onze datagestuurde besluitvorming.
 

empowerment

Empowerment

Wij bouwen onze mensen op basis van hun sterke punten ten voordele van het bredere team.
 

innovation

Innovatie

Wij leven om te innoveren en doen dat bij elke stap.